Мусака от зелен боб и варени картофи
Лора и Стоян
![]() |
4 средно големи моркова 1 краставица 1 консерва сладка царевица 1 авокадо зехтин оцет сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2016 Вместо оцет, сложих сок от 1/2 лимон. Получи се наистина свежо :)))
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...