Свежа салата
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2019 Обожавам тази рецепта!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2017 Здравейте, много красиви фотографии сте направили, илюстрират прекрасно ястието. Възнамерявам да го притотвя, но у мен възникнаха въпроси и Ви моля да отговорите на тях.
1. На две места в необходимите продукти фигурира половин чаша моцарела. Кажете ми, поставяте ли моцарела и в доматения сос?
2. На снимката се вижда настърган и запечен пармезан ВЪРХУ загънатите патладжани, а в описанието излиза, че пармезанът се поставя в плънката. Къде точно се влага пармезанът?
Благодаря предварително за отговора.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.08.2017 Много вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 07.07.2016 на патладжаните само им трябва правилна рецепта (: моите са замаскирани с допълнителни сирена, че ми се намираха в хладилника. вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.05.2016 Аз добавих и чубрица,за да стане вкусът съвсем \"нашенски\"
|
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...
Нашите приятели от @TAT Bulgaria са ни подготвили #ТАТскивкусна игра, в която можете да спечелите...
Съществува мнение, че английската кухня е трудно смилаема и скучна, тъй като в нея се...