"Ориз пилаф с чушки"
Нашите кулинари





| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Благодаря за отговора.
След накисване във вода за едно денонощие, се свари за около 30-40 минути.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Йоана, нахутът е сушен. Имай предвид, че времето от 20 минути е предвидено за варене в тенджера под налягане.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2014 Нахута сух ли е 300г или сварен?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...