Хрупкава туршия

Дата: 21.05.2010
Източник: Бон Апети
Хрупкава туршия
 
Необходими продукти:
1 кг туршия (моркови, камби, карфиол)
3 с. л. сусам
4 с. л. зехтин
2 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Зеленчуците от туршията се режат на еднакви по големина парчета. Зехтинът се сгорещява в тиган и в него се запържват зеленчуците за около 4–5 минути.
2
След това се поръсва сусамът и се бърка още 2 минути.
3
Добавя се червеният пипер и се сипват около 100 мл от соса на туршията. Сервира се охладена.
 
 
Съвет:
С тази гарнитура може да се сервира ориз. Подходяща напитка е ракията.

Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

11.05.2017
Прекрасна е.
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
много интересно ?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
SuperMag коментира рецептата Лесен плодов сладолед
SuperMag коментира рецептата Тарт с бял шоколад и плодове
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта