Как да извлечем повече аромат от подправките?

Ароматни хитринки в кухнята
Източник: Бон Апети
Дата: 02.03.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 

Начин на приготвяне:
1
Преди да смелите (или да стриете подправките в хаванче), първо ги запечете за кратко на сух тиган.
2
Така ще активирате всички аромати.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


152 ДУШИ ОНЛАЙН
мис Перигрин коментира рецептата Тирамису
мис Перигрин се регистрира в сайта.
tzvetinabg коментира рецептата Телешко на тиган
tzvetinabg коментира рецептата Разложка шупла
tzvetinabg се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: