Как да нарежем билки?

Ето как може винаги да имате под ръка перфектната подправка за всяка супа
Източник: Бон Апети
Дата: 09.08.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
;

Начин на приготвяне:
1
Когато режете пресни билки (мащерка например), първо ги поръсете с малко сол – така накълцаното няма да се разлети във всички посоки.
2
След това ги замразете с домашен бульон във формички за лед и ще имате винаги под ръка готов бульон с подправки за перфектно овкусяване на всяка супа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



147 ДУШИ ОНЛАЙН
Каля сготви Тортия
Каля коментира рецептата Тортия
Каля коментира рецептата Рататуй
Gery Kostadinova се регистрира в сайта.
Emilia Nedelcheva се регистрира в сайта.
Жанет Желязкова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: