Как да нарежем билки?

Дата: 09.08.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:

Начин на приготвяне:
1
Когато режете пресни билки (мащерка например), първо ги поръсете с малко сол – така накълцаното няма да се разлети във всички посоки.
2
След това ги замразете с домашен бульон във формички за лед и ще имате винаги под ръка готов бульон с подправки за перфектно овкусяване на всяка супа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Krasimir Petrov се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
dragonfairy се регистрира в сайта.
ani_borisowa коментира рецептата Огретен от картофи
Ivaylo Dimitrov се регистрира в сайта.
Max Semeen Profil се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Веганска майонеза
Бон Апети коментира рецептата Тарт "Татен"
Nikolay Dimovski се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта