Паста „Дженовезе”

Дата: 03.09.2011
Източник: Бон Апети
Паста „Дженовезе”
 
Необходими продукти:
200 г лингуини
100 г песто "Дженовезе"
60 г настърган пармезан
 

Начин на приготвяне:
1
Паста „Дженовезе”
Пастата се сварява в кипяща подсолена вода. В тиган се загрява пестото.


2
Паста „Дженовезе” 2
Когато лингуините са готови се отцеждат от водата и се слагат в съда с пестото. Разбърква се добре и се сервира в чинии. Отгоре се поръсва с пармезан.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.12.2013
Бързо, лесно и вкусно! Най-добрият вариант в забързаното ежедневие !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


184 ДУШИ ОНЛАЙН
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Гуакамоле
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта