Паста „Дженовезе”

2 рецепти за 0 време
Източник: Бон Апети
Дата: 03.09.2011
Паста „Дженовезе”
 
Необходими продукти:
200 г лингуини
100 г песто "Дженовезе"
60 г настърган пармезан


Начин на приготвяне:
1
Паста „Дженовезе”

Пастата се сварява в кипяща подсолена вода. В тиган се загрява пестото.


2
Паста „Дженовезе” 2

Когато лингуините са готови се отцеждат от водата и се слагат в съда с пестото. Разбърква се добре и се сервира в чинии. Отгоре се поръсва с пармезан.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

15.03.2018
Супер бързи и великолепни на вкус!
1.
Изпрати
лично съобщение

23.12.2013
Бързо, лесно и вкусно! Най-добрият вариант в забързаното ежедневие !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Kalina Slavilova се регистрира в сайта.
Margarita Ruslanova коментира рецептата Шишчета със сьомга
Margarita Ruslanova коментира рецептата Вегетариански кюфтета
cookinglady коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Gerry Chankova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: