Паста „Алиолио“

Дата: 03.09.2011
Източник: Бон Апети
Паста „Алиолио“
 
Необходими продукти:
500 г спагети
100 г сирене „Пармезан“
6 с. л. зехтин
6 скилидки чесън
1 щипка чили
 

Начин на приготвяне:
1
Паста „Алиолио“
Спагетите се сваряват в кипяща, подсолена вода.

2
Паста „Алиолио“ 2
Зехтинът се загрява в тиган и към него се добавя накълцаният чесън. Поръсва се с чилито и се готви 2 минути на слаб огън.

3
Паста „Алиолио“ 3
Спагетите се отцеждат от водата и се сипват в зехтина. Разбърква се добре и след това се разпределят в подходящи чинии. Всяка порция се поръсва с настърган пармезан.

Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

09.01.2018
Супер лесни спагети!!!
1.
Изпрати
лично съобщение

23.12.2013
Страхотно!!! Обожавам Италианската кухня :) Отивам да го приготвя набързо за вечеря :)))
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта