Соленки с лимец и сирене
Лора и Стоян
![]() |
500 мл прясно мляко 1 с.л. крем сирене Philadelphia Milka 1 ванилия 1/2 ч.л. сода 250 г брашно 3 яйца 1 щипка захар масло за намазване за топинг: крем сирене Philadelphia Milka плодове по избор |
1 | ![]() | Разбийте добре яйцата и към тях прибавете млякото, захарта, солта и содата. |
2 | ![]() | Малко по малко започнете да прибавяте брашното, което е предварително пресято. |
3 | ![]() | Разбивайте и когато получите хомогенна смес, добавете ванилията и лъжица Philadelphia Milka. |
4 | ![]() | Преди всяка палачинка, намазвайте тигана с малко масълце. |
5 | ![]() | Готовите палачинки се захлупват, за да се задушат и омекнат. |
6 | ![]() | Може да направите топинг по ваше желание с Philadelphia Milka и пресни плодове. |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2021 ,,Аз съм Рада Госпожина!!!"
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...