Камамбер в тесто

Апетитно изкушение
Източник: Бон Апети
Дата: 26.01.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 лист бутертесто
2 пити сирене „Камамбер“ (по 125 г всяка)
4 с. л. боровинково сладко
2 стръка мащерка
1 яйце


Начин на приготвяне:
1
Камамбер в тесто
Тестото се разделя на две равни части, като всяка се разточва на тънка кора и краищата им се заравняват.
2
Камамбер в тесто 2
Корите се намазват със сладкото и се поръсват с листенца мащерка.
3
Камамбер в тесто 3
Поставят се целите пити сирене.
4
Камамбер в тесто 4
Завиват се добре с тестото.
5
Камамбер в тесто 5
Отгоре се намазва с разбито яйце и по желание се правят декоративни шарки.
6
Камамбер в тесто 6
Ястието се пече около 15 минути в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор.

7
Камамбер в тесто 7
Изважда се от фурната, оставя се да почине 5 минути. Разрязва се надве (най-добре с нож за хляб) и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (8)
8.
Изпрати
лично съобщение

16.04.2015
Лесно бързо и безумно вкусно! http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2015/04/camembert-in-blatterteig.html
7.
Изпрати
лично съобщение

03.04.2015
Вкусно е
6.
Изпрати
лично съобщение

26.03.2015
Успешно замести панираните топени сиренца със сладко от боровинки в семейното меню. Препоръчвам!
5.
Изпрати
лично съобщение

25.02.2015
Стана много вкусно и с домашен мармалад от сини сливи. Приятна добавка за вечер с чаша вино...
4.
Изпрати
лично съобщение

10.02.2015
Изпълних с домашно многолистно тесто и сладко от боривинки. Препоръчвам рецептата горещо!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



101 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Черешово клафути
Росица Чолакова се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Бьоф Строганов
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: