Пълнени гъби с копривено ризото
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2017 Приготвих ги без грах станаха страхотни.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2017 Стана страхотно само че аз замених пърженето с печене във фурната върху хартия за печене.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...