Кашкавалени топчета

Дата: 20.12.2014
ТИТЛА: Чирак
Кашкавалени топчета
 
Необходими продукти:
300 г кашкавал (или сирене)
8 с. л. брашно
1 яйце
1 ч. л. бакпулвер
 

Начин на приготвяне:
1
Кашкавалени топчета Всички продукти се омесват и се оформят малки топчици. Оставят се за около 15 минути в хладилник, за да стегнат.
2
Кашкавалени топчета  2Изпържват се в силно сгорещено олио за около 1-2 минути. Може да поръсите с шарена сол.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

15.10.2015
Не съм авторката но съм ги правила и съм го настъргвала.Моите са оваляни в корнфлейкс
1.
Изпрати
лично съобщение

15.10.2015
Кашкавалът настъргва ли се или..?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Варени яйца с млечен сос
Georgi R. Stoyanov се регистрира в сайта.
Цанко Петков се регистрира в сайта.
Гергана Султанова коментира рецептата Фъч
Камен Коев се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта