Горещ шоколад в мексикански стил
Лора и Стоян
300 г печени червени чушки 2 скилидки печен чесън 50 г печени бадеми 3–4 стръка магданоз 2 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1 с. л. тъмен балсамов оцет сол и черен пипер на вкус |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2016 Много вкусно! Интересна рецепта!
|
7. |
|
Мария Петрова 04.11.2015 Трите неща наведнъж - прекрасно
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 С нахутените кюфтенца и питките си пасва идеално.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2015 Апетитна разядка. Интересна рецепта
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2014 чудесно,малко сиренце добавих,добре се получи
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...