Лучени кръгчета в бекон

Дата: 23.01.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г бекон на ленти
4 големи глави лук
50 г сос „Шрирача“
50 г майонеза
сокът от 4 лайма
 
Бон Апети препоръчва:
BILLA България успешно развива проекта си „Градините на BILLA“, в рамките на който веригата осъществява ползотворно партньорство с над 30 внимателно селектирани родни производители. Благодарение на тази кампания клиентите на BILLA могат да избират между богато разнообразие от вкусни и качествени плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 150 зеленчукови градини, оранжерии и лозя из цяла България. Всички плодове и зеленчуци от „Градините на BILLA“ са с гарантирано качество и вкус. Това е така не само заради внимателно подбраните сортове и семена, а и заради положените за тях грижи, както от земеделските производители, така и от експертите на BILLA. Те контролират качеството на продукцията от подбора на семена през засаждането и отглеждането, до транспорта и излагането на плодовете и зеленчуците в магазините.
Виж повече
 

Начин на приготвяне:
1
Лучени кръгчета в беконЛукът се обелва и се нарязва на много дебели шайби, които се разделят на кръгчета.

2
Лучени кръгчета в бекон 2Най-големите 12 кръгчета се намазват с част от соса „Шрирача“.
3
Лучени кръгчета в бекон 3Увиват се с бекон и се забождат с клечки за зъби. Останалият лук се заделя за друго ястие.
4
Лучени кръгчета в бекон 4Увитите с бекон кръгчета се слагат в тава върху решетка и се пекат 1 час и 30 минути в загрята на 140 градуса фурна без вентилатор.
5
Лучени кръгчета в бекон 5Сокът от лайм се смесва с майонезата и останалия сос „Шрирача“ и се разбърква.
6
Лучени кръгчета в бекон 6Лучените кръгчета се поднасят със соса.

Подобни рецепти:
Коментари (8)
8.
Изпрати
лично съобщение

08.05.2015
Благодаря ви за бързият отговор :) Красив ден от мен !
7.
Изпрати
лично съобщение

08.05.2015
Диана, може да използваш лют сос по твой вкус или да си го приготвиш сама вкъщи. В сайта ни има и подходяща рецепта - казва се Домашен лют сос .
6.
Изпрати
лично съобщение

08.05.2015
Има ли го този сос,, Шрирача\" в Германия?...не мога да го намеря.Мога ли да го заместя с друг лют сос?
5.
Изпрати
лично съобщение

04.02.2015
Страхотни са ! Изискват време , но си заслужава ! Подходящо мезе за бира и вино :) Уникален вкус
4.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2015
страхотни са на вкус, но е много изнервящо докато се направят :( това влудява и ме отказва да повторя рецептата :(
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


276 ДУШИ ОНЛАЙН
Зоя Ангелова се регистрира в сайта.
Славчо Хаджийски се регистрира в сайта.
Ивелина Кадийска се регистрира в сайта.
Михаела Найденова се регистрира в сайта.
Иван се регистрира в сайта.
Мария Стоянова се регистрира в сайта.
Suzana Nikolova се регистрира в сайта.
Martina Miteva се регистрира в сайта.
Radka Bacheva се регистрира в сайта.
Xyzxyz Yxzyxz се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Банофи пай
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта