Мармалад от бекон
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2015 Благодаря ви за бързият отговор :)
Красив ден от мен !
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2015 Диана, може да използваш лют сос по твой вкус или да си го приготвиш сама вкъщи. В сайта ни има и подходяща рецепта - казва се Домашен лют сос .
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2015 Има ли го този сос,, Шрирача\" в Германия?...не мога да го намеря.Мога ли да го заместя с друг лют сос?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2015 Страхотни са ! Изискват време , но си заслужава ! Подходящо мезе за бира и вино :) Уникален вкус
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2015 страхотни са на вкус, но е много изнервящо докато се направят :( това влудява и ме отказва да повторя рецептата :(
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...