Тирамису
Лора и Стоян
200 г краве масло (на стайна температура) 180 г пудра захар 2 яйца 140 г брашно 450 г кайсии 40 г филирани бадеми 1 ванилия |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2019 И днес пека сладкиша, с праскови и круши. Супер резултат!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2015 Правя го за втори път, с круши.Резултата е както винаги,вкусен и сочен,мерси за разкошната рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2015 да
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 За този сладкиш използваме квадратна тава за печене, с размери 29 х 29 см.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.07.2015 Ето и моя сладкиш,но само ,че с праскови :) Извънредно сочен,но в никакъв случай не тестив. Сложих кора от лимон поради липса на ванилия и е много ароматен ,мерси !
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...