Тирамису
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2019 И днес пека сладкиша, с праскови и круши. Супер резултат!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2015 Правя го за втори път, с круши.Резултата е както винаги,вкусен и сочен,мерси за разкошната рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2015 да
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 За този сладкиш използваме квадратна тава за печене, с размери 29 х 29 см.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.07.2015 Ето и моя сладкиш,но само ,че с праскови :) Извънредно сочен,но в никакъв случай не тестив. Сложих кора от лимон поради липса на ванилия и е много ароматен ,мерси !
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...