Тирамису
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2019 И днес пека сладкиша, с праскови и круши. Супер резултат!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2015 Правя го за втори път, с круши.Резултата е както винаги,вкусен и сочен,мерси за разкошната рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2015 да
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 За този сладкиш използваме квадратна тава за печене, с размери 29 х 29 см.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.07.2015 Ето и моя сладкиш,но само ,че с праскови :) Извънредно сочен,но в никакъв случай не тестив. Сложих кора от лимон поради липса на ванилия и е много ароматен ,мерси !
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...