Кекс без яйца с компот от праскови

Дата: 05.02.2018
ТИТЛА: Хоби готвач
Кекс без яйца с компот от праскови
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
10 с. л. олио (+ за намазване)
1 бакпулвер
1 ч. ч. кисело мляко
1 компот от праскови
орехи
 

Начин на приготвяне:
1
Слагате бакпулвера в киселото мляко, да шупне, след което го изсипвате в купа и добавяте захарта, олиото и 1 ч. ч. сок от компота.
2
Постепенно сипвате брашното, като бъркате с миксер, докато се получи по-гъсто тесто. Изсипвате го в тава, намазана с олио и отгоре редите плодовете от компота и орехи.
3
Печете кекса около 30 минути на 180 градуса и когато е готов, веднага го заливате с останалия сок от компота.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Петя се регистрира в сайта.
Evelina Kostova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Мусака от тиквички и спанак
Анна коментира рецептата Мусака от тиквички и спанак
Кристиан се регистрира в сайта.
Николета се регистрира в сайта.
Ваня коментира рецептата Течен шоколад
Karina Dimova се регистрира в сайта.
Mario Markov се регистрира в сайта.
Abi Abi се регистрира в сайта.
Elka Koycheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта