Бананови палачинки
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2021 На мен лично не ми хареса рецептата... стана солен кекс във вид на сладък...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.08.2018 Здравейте,няколко пъти правих кекса,много е вкусен,но всеки път се отгоре се пука и то доста.Пека го на 160градуса на долен реотан,премахнах и содата от рецептата незная каква е причината,ако някой може да ми каже ще съм благодарна.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...