Калии с течен шоколад
Лора и Стоян
31. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2023 Стана много вкусен, но ми се разпадна (вероятно, защото го направих с пресен ананас и нямаше много течност). Следващия път ще ползвам консерва. :)
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2021 Вкусно и нетрадиционно! Използвах пресен ананас и течен подсладител (якон в моя случай) и малко захар за разбиване на яйцата. Получи се чудесен кейк-сладкиш!
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2018 Приятен вкус!
|
28. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2018 Много вкусен кекс!
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2015 Страхотен кекс! Тази рецепта спечели много почитатели и определено често ще се приготвя!
Много лесно се приготвя - а резултата е лек и сочен кекс с тропически вкус на кокос и ананас :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...