Шоколадово парфе с ментов мус и череши
Нашите кулинари






| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2017 Много свеж и лек сладкиш.
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2015 Първият път не се получи заради фурната, но вторият беше успешен!
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2015 Лолита, бадемовият марципан е неповторим като продукт и няма подходящ заместител. Ако все пак решиш да го замениш с нещо друго, може да сложиш накълцани сурови или печени бадеми (по твой вкус), начупени бисквити Амарети или малко бадемова есенция, но при всички случаи ще е различно!
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 Дали бадемовия марципан може да се замести с нещо ?
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2015 Васил, няма грешка. Както многократно сме коментирали и в предаването, принципно времето за печене зависи от самата фурна, тъй като всяка фурна пече по различен начин. Ние изпекохме сладкиша за 35-40 минути в загрята на 220 градуса фурна (с вентилатор) и се получи чудесно.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...