Портокалова панакота с босилек и ягоди
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2021 Направих само муса което си е един вид панакота. за блата ме домързя. Има приятен аромат от ментата. Сложих шоколад 85% защото го предпочитам . Само не ми стана шуплест както е на снимката. Вероятно не съм смесил накрая сметаната добре.... препоръчвам.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2021 Дзопино, да става, разпределете го в чаши. Поздрави от нас!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.06.2021 този мус става ли да се прави отделно като мус без основата?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2019 Здравейте! Сметаната е течна, обикновено използваме "Президент".
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2019 Здравейте! Моля, за информация каква сметана препоръчвате за муса. Течна? И на кой производител? Предварително благодаря за скорошен отговор!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...