Шоколадов мус от авокадо
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2015 Мария, разликата (освен в цвета) е и в аромата, тъмният е с по- силен аромат.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2015 Станаха чудесни :-)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2015 Бисквитките изглеждат страхотно!Тези дни мисля да ги направя,но може ли да ми кажете каква е разликата между белия и тъмния ром?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...