Пролетни хлебчета със спанак
Лора и Стоян
23. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2016 Откакто показахте рецептата на този козунак го приготвям с голямо удоволствие не само по Великден,а меся козунаци за първи път.Резултата - всеки път отличен.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2015 Тази година пак ще се праави този козунак :) Ето какво се получи от миналата година. Наистина стана страхотен козунак
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2014 За първи път правих козунак и се получи доста добре. Времето за печене трябваше да се увеличи, понеже страните му не бяха запечени.Замених бадемите с локум.
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2014 Невероятно вкусен и лесен за приготвяне. Благодарим за рецептата!
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2014 Страхотна рецепта, получи се много вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...