Крем „Маскарпоне“

Италианска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 27.03.2009
Крем „Маскарпоне“
 
Необходими продукти:
2-3 праскови от компот
70-80 г цедено кисело мляко
70-80 г маскарпоне
25 г шоколад
25 г захар
50 мл сок от компот
листа мента за украса


Начин на приготвяне:
1
Крем „Маскарпоне“
Маскарпонето и цеденото кисело мляко се сипват в купа, добавят се захарта и сокът от компот и се разбива с тел.
2
Крем „Маскарпоне“ 2
Част от крема се сипва в чаша за мелба, слагат се парченца праскова и се покриват с крем.
3
Крем „Маскарпоне“ 3
Кремът се поръсва с настърган шоколад, украсява се с листенце мента и се оставя за 1 час в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


175 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: