Крем „Троен шоколад“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.09.2016 Няма да качвам снимка - получи се неприятно смути, защото желатинът не стегна достатъчно, но явно пъпешът беше ужасно воднист. Все пак ще пробвам още веднъж.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 30.07.2016 Много е вкусен!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.07.2016 Страхотно вкусен крем с любимия ми пъпеш.
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...