Плодова пита
Лора и Стоян
200 г кайсии 1 бурканче конфитюр от кайсии (370 г) 500 г брашно 200 г захар 140 мл олио 3 яйца 1 пакетче бакпулвер 1 ванилия 1/2 ч. л. канела пудра захар за поръсване |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2017 Кростата без масло?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2014 Прекрасен сладкиш! Аз го направих във форма за тарт и стана невероятен! Много лесно се приготвя и е много вкусен! Благодаря Ви за прекрасната рецепта! :) :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...