Хлебен пудинг с гъби и бри
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2018 И на мен много ми хареса комбинацията между кюфтетата и соса :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2017 Станаха много вкусни. Следващият път ще опитам да ги запека във фурната вместо да ги пържа.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...