Еклери с крем „Шантии”
Лора и Стоян
66. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2020 Лесен и вкусен !
|
65. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2020 Страхотен ! Нямах тава за кекс и го изпекох в тавичката на хлебопекарната :) Сложих и орехчета .
|
64. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2020 Много добре се получи! Отличен с чаша прясно мляко!
Нямам кръгла форма за кекс, но и в правоъгълна тава бухна и стана пухкав. Печенето при мен беше по-дълго - почти 1 час. Нямах какао на прах и вместо това сложих настърган шоколад. За моя вкус стана доста сладък, следващия път ще сложа по-малко захар :)
|
63. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2020 нищо не сте написали , дали трябва да се намасли и набрашни хормата за кекс?
|
62. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2020 Страхотно се получи, пухкав и вкусен! Благодаря ча рецептата.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...