Сладкишът от моето детство
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Тестото е адски сполучливо,но ги направих със варен обикновен крем. Благодаря за рецептата.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2015 Пълнежът на еклерите го смених като използвах на Др.Йоткер Парадайз крем Ванилия, а сладкарската сметана я използвах заедно с разтопен шоколад и малко краве масло за глазура на еклерите. Станаха много хубави и умерено сладки. Наистина изчезват за броени минути. :))
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.07.2015 Много фини и изключително вкусни!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2015 не харесвам крем от сметана. предпочитам класическия жълтъчен крем без белтъци и с малко масло.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2014 разкошни изчезват за минути
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...