Манатарки с чесън на тиган

Дата: 27.04.2015
Източник: Илия
ТИТЛА: Чирак
Манатарки с чесън на тиган
 
Необходими продукти:
300-400 г манатарки
2-3 скилидки чесън
3-4 стръка пресен чесън
1 връзка магданоз
20 мл олио
1 с. л. свинска мас
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбите се сваряват леко.
2
Загряваме маста и олиото в тиган и добавяме гъбите, нарязаните скилидки чесън и солта.
3
Когато се запържат до готовност, прибавяме и пресният чесън с магданоза. Оставяме ястието да се позапържи за още 3-4 минути и го дърпаме от котлона.
Приятен апетит!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


186 ДУШИ ОНЛАЙН
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
Анна коментира рецептата Сконс със сирене
goger се регистрира в сайта.
Aniradeva се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Мъфини с ябълки и канела
Иван Иванов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта