Манатарки с чесън на тиган

Много вкусни
Източник: Илия
ТИТЛА: Чирак
Дата: 27.04.2015
Манатарки с чесън на тиган
 
Необходими продукти:
300-400 г манатарки
2-3 скилидки чесън
3-4 стръка пресен чесън
1 връзка магданоз
20 мл олио
1 с. л. свинска мас
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Гъбите се сваряват леко.
2
Загряваме маста и олиото в тиган и добавяме гъбите, нарязаните скилидки чесън и солта.
3
Когато се запържат до готовност, прибавяме и пресният чесън с магданоза. Оставяме ястието да се позапържи за още 3-4 минути и го дърпаме от котлона.
Приятен апетит!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


136 ДУШИ ОНЛАЙН
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
vem89 коментира рецептата Фъч
sisi_ml се регистрира в сайта.
Elya Ahmed се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: