Мариновани агнешки котлети

Ароматни агнешки котлети, мариновани с лимон и розмарин
Източник: Magdalena Petkova
ТИТЛА: Чирак
Дата: 15.05.2016
Мариновани агнешки котлети
 
Необходими продукти:
1 кг агнешки котлети
2 големи лимона
зехтин, розмарин, сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
На дъното на подходящ дълбок съд слагаме 2-3 резена лимон, малко зехтин, щипка сол и черен пипер.
2
Отгоре подреждаме месото и върху него отново слагаме нарязани парчета лимон, зехтин и подправки.
3
Повтаряме, до изчерпване на месото. Оставяме около 1 час в хладилник, за да поеме месото от ароматите, и след това печем агнешките котлети до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: