Мексиканско авокадо

Гост: Емил Виденов, ресторант "Алпин"
Източник: Бон Апети
Дата: 31.01.2004
Мексиканско авокадо
 
Необходими продукти:
1 авокадо
100 г кашкавал
30–40 г консервирана царевица
30–40 г замразен грах
30–40 г мариновани печурки
резени портокал и краставица за украса


Начин на приготвяне:
1
Мексиканско авокадо
Авокадото се разцепва по дължина на две и внимателно се отстранява костилката. Част от плода се издълбава с помощта на лъжица, за да се получи нещо като лодка.
2
Мексиканско авокадо 2
Гъбите се нарязват надребно и се поставят в получената лодка от авокадо. Прибавят се грахът и царевицата и се поръсват с настъргания кашкавал.
3
Мексиканско авокадо 3
Прехвърля се в тавичка и се пече при температура 200–220 градуса около 10 минути. Сервира се топло с украса от резени краставица и портокал.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: