Румънска баница
Лора и Стоян
за тестото: 450 г брашно 120 мл прясно мляко 1 с. л. зехтин (+ за намазване) 2 ч. л. суха мая 1 1/2 ч. л. захар 1 ч. л. сол сусам и нигела за поръсване | за пълнежа: 170 г сусамов тахан 2 скилидки чесън 1/2 ч. л. сминдух |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2021 Таханът прави вкуса страхотен. Любими.
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2019 Страхотно се получиха! Последния път преди да навия на руло реших да сложа и настърган пармезан. Много ни хареса ;-)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2018 Чудесни хлебчета!
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...