Млечна баница с домашна юфка

Нежен и вкусен десерт
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 02.06.2019
Млечна баница с домашна юфка
 
Необходими продукти:
1 пакет (200 г) домашна юфка
6 яйца
125 г краве масло
1 ч.ч. захар
1 ч.л. ванилия
1 л прясно мляко


Начин на приготвяне:
1
Фурната се загрява на 170 градуса. Маслото се разтопява. Юфката се сипва в тава и се залива с разтопеното масло. Разбърква се и се запича в загрятата фурна за 10 минути, докато придобие приятен загар.
2
В дълбока купа се разбъркват захарта, яйцата и ванилията.Добавя се млякото, отново се разбърква и сместа се изсипва върху горещата юфка.
3
Пече се в загрятата фурна за около 35 минути или докато придобие златист загар. Охлажда се, нарязва се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

12.12.2020
Страхотна стана! Поръсих с кокосови стърготини и пудра захар, преди сервиране
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


181 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: