Йогурт с горски плодове върху шоколад и сос „Рьоте Грюце“
Лора и Стоян
![]() |
250 г моркови 100 г сирене „Маскарпоне“ 50 г захар 180 мл течна сладкарска сметана 100 г натурален шоколад 50 г едро смлени орехи 100 г стафиди 1 ч. л. канела 1/2 с. л. какао 1 с. л. бакпулвер 1 с. л. ванилия 240 г брашно 450 мл олио 4 яйца 240 г захар 30 г пудра захар |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...