Тиквен пудинг
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2015 Глазурата го прави хубав, иначе си е обикновен кекс. Върху нея сложих захаросани цитрусови корички и така стана още по-свеж.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2013 Струва си всичката цапаница в кухнята :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2013 не стана лош но не е нищо особено
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2013 Чудесна рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...