Мраморно шоколадово-тиквено брауни

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 28.11.2015
Мраморно шоколадово-тиквено брауни
Мраморно шоколадово-тиквено брауни
 
Необходими продукти:
3/4 ч. ч. краве масло (на стайна температура)
1 ч. ч. захар
2 яйца
1/2 ч. ч. брашно
1 ванилия
1/2 ч. л. канела
1/4 ч. л. сол
1/3 ч. л. бакпулвер
1/2 ч. ч. какао

за тиквената смес:
1 яйце
1/2 ч. ч. кафява захар
170 г сирене „Крема“
2 препълнени с. л. брашно
2/3 ч. ч. сварена пюрирана тиква
1 ванилия
1/4 ч. л. канела



Начин на приготвяне:
1
Смесват се брашното, канелата, солта, бакпулверът и какаото.
2
В друг съд се разбиват маслото, захарта, яйцата и ванилията.
3
Прибавяме сухите съставки и разбъркваме добре, до хомогенизиране. Отделяме 3-4 с. л. от сместа, които ще използваме за мраморния ефект.
4
Продуктите за тиквената смес се разбъркват в купа.
5
Тавичка за печене се намаслява и се набрашнява и в нея се изсипва готовата шоколадова смес.
6
Отгоре се разпределя тиквената смес, като отделеното количество от шоколадовата смес се изсипва на няколко места, с помощта на лъжица.
7
С клечка за зъби се оформя мраморна шарка.
8
Сладкишът се пече около 35 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

22.02.2023
Чудесна рецепта! Не ми се получи мраморният ефект. Станаха два слоя, но беше много вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


174 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: