Нахутени кюфтенца

Източник: Илина
ТИТЛА: Чирак
Дата: 25.05.2015
Нахутени кюфтенца
 
Необходими продукти:
400 г нахут (от консерва)
2-3 стръка копър
2 стръка пресен лук
подправки на вкус



Начин на приготвяне:
1
Нахутът се отцежда и се пасира заедно с другите продукти.
2
От получената смес се оформят кюфтенца и се пекат в тава, застлана с хартия за печене, за 10-15 минути в загрята на 200 градуса фурна.


Съвет:
Сервират се със свежа салата и млечен сос.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

17.03.2017
Нещо не ми се получиха :( Станаха много трошливи.
1.
Изпрати
лично съобщение

16.05.2016
Много бърза, лесна и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


127 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: