Ореховки с ванилия
Лора и Стоян
250 г фурми 1 1/2 ч. ч. орехови ядки 1 ч. ч. брашно (+ за поръсване) 4 яйца 1 ч. ч. захар 6-7 зърна кардамон 3-4 с. л. зехтин кората от 1 портокал 1 щипка сол пудра захар за поръсване олио за намазване |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2016 Жени, допълнителна сладост дават и фурмите.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2016 Дали няма грешка в пропорциите, тъй като стана изключително сладко, въпреки че сложих половин чаша захар?
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...