Унгарски щрудел
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2016 Тъй като нямах оризов грис го замених с пшеничен. Много хубаво кремче се получи.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2015 Аз го купувам от био магазин, където продават и брашно от лимец, овес и т.н.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2015 Бихте ли казали от къде може да се намери оризов грис?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...