Чушки бурек
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2014 Моята баница малко се затвори. Понеже ми остана бутер тесто, направих една преплетена решетка отгоре от изрезките (намазани с яйце) и я допекох с нея накрая - хем не артиса нищо, хем за визуален ефект. Черитата ми бяха всъщност нарязани наситно сушени домати, с които се получи чудно. А животинска сметана не намерих, но и със заквасена става. Хората, които я опитаха си облизаха пръстите!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2014 Лесно и вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2014 ПРЕКРАСНО БИ БИЛО , АКО ПОНЕ В ДНИТЕ НА СТРОГ ПОСТ , КАТО ДНЕШНИЯ , ПРЕДЛАГАТЕ ПОСТНИ ЯСТИЯ, ДОРИ И БЕЗ МАЗНИНА.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Не препоръчваме такъв вариант, тъй като заквасената сметана е по-кисела и ще промени вкуса на ястието. Разбира се решението е твое - от нея използвай 100 г.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 може ли да заменя животинската сметана с заквасена и в какво количество?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...