Риба с подлучен орехов сос
Лора и Стоян
500-600 г микс от морски дарове 1 ч. л. червен пипер 2-3 с. л. зехтин 2-3 щипки шафран 4-5 стръка магданоз 2 чушки 2 печени чушки 4 скилидки чесън 1/2 голяма глава лук 1/2 буркан стерилизирани домати 6-8 рулца от раци 1-1,100 л зеленчуков бульон 300 г булгур 500-600 г филе от бяла риба черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...