Риба с подлучен орехов сос

Дата: 28.11.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г филе от бяла риба
1 с. л. зехтин
20 г орехи
1 глава чесън
4-5 стръка магданоз
сокът от 1 лимон
1 щипка сол
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Риба с подлучен орехов сосРибата се намазва със зехтин от двете страни и се изпича на грил тиган, на умерен огън.
2
Риба с подлучен орехов сос 2Чесънът се намачква в хаванче, след което се прехвърля в купа. Налива се лимоновият сок, добавят се орехите, наситненият магданоз, солта, черният пипер и 2 с. л. вода и се разбърква.
3
Риба с подлучен орехов сос 3Рибните филета се поливат със соса и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


281 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта