Печени картофи с пармезан и прошуто
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2017 Станаха много вкусни. Най-важното е, че не се пържат. Двегодишното ми детенце много ги хареса.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2016 Спечели овациите на моите гости!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2016 Много вкусно:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2016 Чудесна лесна и бърза рецепта, с която да избягаме от традиционните пържени тиквички. Аз замених изварата с обезсолено домашно козе сирене, сушения домат с пресен на кубчета и вместо семолина сложих царевичен грис. Много свежо и засищащо! Благодаря за идеята! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2016 Моите палачинки се получиха страхотно, сосът реших да го направя с малко кисело мляко вместо цялото количество рикота, но се получи доста водна сместа - много ми харесаха така или иначе, а вкусът ми напомня доста на дюнер, според мен заради кимиона :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...