Пълнен патладжан с риба тон

Дата: 19.04.2017
Източник: Ди Алба
ТИТЛА: Хоби готвач

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 патладжан
1 консерва риба тон (в собствен сос)
2 яйца
нарязани наситно чесън, пресен и червен лук
доматено пюре
листенца босилек
настъргано сирене „Пармезан“
зехтин
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Запържете чесъна и червения лук в малко мазнина.
2
Овкусете със сол и черен пипер.
3
Издълбайте вътрешността на патладжана с малка лъжичка.
4
Изсипете издълбаното от патладжана при запържените зеленчуци в тигана. Добавете и рибата тон.
5
Чукнете яйцата при при останалите продукти в тигана и разбъркайте.
6
Нарежете наситно листенца босилек и ги добавете към сместа.
7
Напълнете двете равни половини на патладжана със сместа.
8
Поръсете с пармезан и запечете за 15 минути върху пергаментова хартия, в предварително загрята фурна.

9
Затоплете доматеното пюре.

10
Пълнен патладжан с риба тон 10Сервирайте патладжана, поръсен със ситно нарязан пресен лук и с гарнитура от доматено пюре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта