Панирана леворда

Дата: 24.05.2019
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г брашно от спелта
2–3 връзки леворда (див чесън)
сол и черен пипер на вкус
зехтин за пържене
за соса:
200 г кисело мляко
1/4 връзка копър
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Панирана левордаЛевордата се почиства и се нарязва на едро. Разбърква се с брашното в купа и се овкусява със сол и черен пипер. Наливат се около 300 мл вода и се разбърква, докато се получи хомогенна смес.
2
Панирана леворда 2Зехтинът се загрява в тиган с незалепващо покритие. С лъжица се гребва от сместа и се пуска в тигана.
3
Панирана леворда 3Изваждат се върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
4
Панирана леворда 4Копърът се наситнява и се разбърква с киселото мляко. Овкусява се със сол.
5
Панирана леворда 5Панираната леворда се поднася с млечния сос.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.05.2017
Приятна лека вечеря :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
Марчела Минчева се регистрира в сайта.
Victoriq Tashikova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта