Пълнени гъби с пастет

Дата: 03.08.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
6 гъби „Портобело“
180 г пастет Апетит Compass
50 г сушени домати
4 филийки бял хляб (от багета)
30 г краве масло
30 г сирене „Пармезан“
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Пълнени гъби с пастетГъбите се обелват и се почистват от пънчетата. Подреждат се в тава върху пергаментова хартия.
2
Пълнени гъби с пастет 2Сушени домати се накълцват.
3
Пълнени гъби с пастет 3Разбъркват се с пастета.
4
Пълнени гъби с пастет 4Гъбите се пълнят със сместа.

5
Пълнени гъби с пастет 5Хлябът се смила в блендер на едри трохи.
6
Пълнени гъби с пастет 6Прибавят се настърганият пармезан и разтопеното краве масло и отново се смила.
7
Пълнени гъби с пастет 7Гъбите се поръсват със сместа и се пекат в загрята на 200 градуса фурна (с вентилатор) на долно ниво до готовност – около 20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Berkay Ibryamov се регистрира в сайта.
Steliana Stefanova коментира рецептата Гратен от праз
Sun Chaser сготви Миш-маш
Yana Blagoeva се регистрира в сайта.
nellyan коментира рецептата Крем супа с карфиол
svilcho84 се регистрира в сайта.
Иванела коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Рози коментира рецептата Шишчета със свинско и ананас
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта