Пълнени гъби с пастет

Любителите на гъбите ще останат очаровани от вкуса на това предястие със сушени домати и пастет
Източник: Бон Апети
Дата: 03.08.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
6 гъби „Портобело“
180 г пастет Апетит Compass
50 г сушени домати
4 филийки бял хляб (от багета)
30 г краве масло
30 г сирене „Пармезан“

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Пълнени гъби с пастет
Гъбите се обелват и се почистват от пънчетата. Подреждат се в тава върху пергаментова хартия.
2
Пълнени гъби с пастет 2
Сушени домати се накълцват.
3
Пълнени гъби с пастет 3
Разбъркват се с пастета.
4
Пълнени гъби с пастет 4
Гъбите се пълнят със сместа.

5
Пълнени гъби с пастет 5
Хлябът се смила в блендер на едри трохи.
6
Пълнени гъби с пастет 6
Прибавят се настърганият пармезан и разтопеното краве масло и отново се смила.
7
Пълнени гъби с пастет 7
Гъбите се поръсват със сместа и се пекат в загрята на 200 градуса фурна (с вентилатор) на долно ниво до готовност – около 20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: