Лесен хляб
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2018 Страхотна рецепта!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Еха, това все едно е моя рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2016 Ваня, за повторното втасване са необходими между 2 и 5 часа, докато тестото удвои обема си.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2016 А повторното втасване колко време трябва да бъде?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2016 Хлябът стана доста добре.Имах малък проблем с печенето,
защото фурната ми е с по-малък обем.Печката ми е \"Дип-
ломат\".Какво трябва да се направи в такъв случай?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...