Плосък хляб с чесън и шарена сол
Лора и Стоян
35. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2023 Невероятен тутманик, става любима рецепта! Играх си сигурно 2 часа само с приготвянето, но си струваше. Сложих обаче двойно на посоченото сирене (около 500 гр. или малко повече), а отгоре намазах тутманика първо с разтопено масло, а после с яйце (цяло). Пекох също повече - около 45-50 минути. Изглежда невероятно, като на някоя баба, която цял живот го е правила, а вътре е страшно пухкав и лек! Чудесен!
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2023 Превъзходен. Истинска наслада.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2023 Супер рецета,ще пробвам!
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2020 Много вкусно
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2018 Вкусно, дори с пълнозърнесто брашно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...