Ориз със задушени зеленчуци
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2014 У дома,се хапва копривата във всички видове,но панираната винаги се сервира с млечен сос.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2014 Панираната коприва е най-подходяща да са готви рано напролет,когато листата и са млади и крехки
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2014 Аз лично изпробвах тази рецепта и съм много доволна, много е вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2014 нещо вкусно и полезно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2014 Сега е времето за младата и свежа коприва
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...