Панирана коприва

Източник: Таня
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 24.02.2014
Панирана коприва
 
Необходими продукти:
коприва
яйца
галета или брашно
сол



Начин на приготвяне:
1
Панирана коприва
Копривата се измива хубаво,отцежда се и се панира в яйце,брашно и пак яйце.
2
Панирана коприва 2
Пържи се в загрята мазнина.
3
Панирана коприва 3
Става хрупкава и вкусна.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

15.03.2014
У дома,се хапва копривата във всички видове,но панираната винаги се сервира с млечен сос.
4.
Изпрати
лично съобщение

04.03.2014
Панираната коприва е най-подходяща да са готви рано напролет,когато листата и са млади и крехки
3.
Изпрати
лично съобщение

05.05.2014
Аз лично изпробвах тази рецепта и съм много доволна, много е вкусно!
2.
Изпрати
лично съобщение

15.03.2014
нещо вкусно и полезно
1.
Изпрати
лично съобщение

15.03.2014
Сега е времето за младата и свежа коприва
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: