Печен лаврак в пергамент и морска сол
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
22.05.2020 Вкусно
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2020 Страхотни са!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2020 Великолепни!!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2017 Вкусотия!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2017 Страхотни са. :) Това стана любимата ми рецепта за кюфтенца :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...